Dressyrträning


Dressyrträning & din Personliga Tränare
Vid sidan om dressyrträningen erbjuder jag ett kostnadsfritt helhetskoncept – som din och din hästs PT.

Dressyrträning för mig består av
fyra delar:
TRÄNING
– Dagligt träningsupplägg
– Regelbundet för tränare
MÅL
– Kortsiktiga med träningsplanering
– Långsiktiga
INSPIRATION
– Se bra ridning
– Gå på clinics
UTBILDNING
– Prata med och lyssna på duktiga ryttare
– Läs och lär mer på olika sätt

Träning, sätta mål och ge en del inspiration kan jag hjälpa dig med.
Mer inspiration och utbildning måste också tillföras för att du ska nå dina mål.

 

Johanna Wretling på sin fina Kavatin, 2002 – 2013 e Don Schufro – Bellini.

Målbok 007.JPG-for-web-smallUtvecklingssamtal
Under året har du möjlighet att boka enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal. Vi avsätter ca 30 minuter där vi pratar om din och din hästs aktuella status samt stämmer av din målplan och kommer gemensamt fram till hur du ska träna vidare.
Målboken är en arbetsbok som jag har tagit fram efter många års arbete med mål. Både för mig själv, i näringslivet och med mina elever. Du som tränar för mig regelbundet får en Målbok i samband med våra målmöten och utvecklingssamtal. Vi går tillsammans igenom hur du ska använda den för att nå dina kort- och långsiktiga mål! Målbok 016.JPG-for-web-normal

Löpande stöttning och rådgivning
Självklart är jag delaktig i din dagliga frågeställning också. Behöver jag byta sadel? Varför gör min häst så? Hur ska jag ladda inför tävlingen till helgen? Frågorna kan vara många och det är oftast enklare att hitta rätt svar om man kan bolla med någon. Du ringer eller mailar och kan jag inte hjälpa dig, förmedlar jag en kontakt som kan.

Träningar
Jag är på Lunds Civila Ryttarförening – löpande och på andra platser enl. överenskommelse. Det går också bra för t.ex. en klubb att boka´en kurs med dressyrträning, teori samt clinic. För tidsbokning, maila eller skicka sms.

Inspiration
Ta ett par semesterdagar, lasta hästen eller kom utan häst och följ mig några dagar. Skåne är vackert, gott om fina hästar, duktiga tränare och trevliga människor! Intensivträna, se bra ridning och prata mycket ”häst”!
Får jag föreslå en ”inspirationsresa” till Skåne? Kanske slutar det med att du stannar – som jag gjorde 🙂 Louise & Canada.JPG-for-web-normal

Känns Skåne för nära och du behöver vidga dina vyer förslår jag en trip till Wellington i Florida i början på året. Där finns all inspiration, värme och hästkunskap man kan önska sig!

 

Louise Tvilling kom och tränade en vecka och lånade min ”Canada”.
Det resulterade i en rosett och mycket glädje!